top of page
Goldwell kerasilk keratine

Keratinebehandeling

Dag pluis, welkom glans!

Hokbergen hair & beauty biedt u de oplossing voor droog, weerbarstig en pluizig haar. Namelijk een keratinebehandeling. Tijdens deze behandeling wordt keratine diep in het haar gebracht. Weerbarstig haar wordt weer glad, handelbaar en pluisvrij. Je haar valt soepel en voelt zijdezacht. En dat voor 5 maanden lang!

Wat is keratine?

Keratine (proteïne) is een lichaamseigen eiwit en is de belangrijkste bouwsteen van onder andere je haar. Op natuurlijke wijze en ook door invloeden van buitenaf (het weer, föhnen, krultangen, haarverf enz.) verliest het haar zijn eigen keratine. Hoe minder keratine in je haar zit, hoe zwakker het haar is. In tegenstelling tot de keratine in de huid wordt keratine in je haar niet meer aangevuld. Een keratinebehandeling zorgt ervoor dat je haar op een effectieve manier weer optimaal voorzien wordt van deze belangrijke bouwsteen. Je haar wordt weer sterk, breekt niet meer af, krijgt extra glans en is niet langer stug of pluizig.

Hoe gaat de behandeling?

Bij deze behandeling wordt je haar eerst gewassen met de shampoo van Kerasilk. Nadat je haar gedroogd is, verdelen we de keratine op elk haartje om de haarschubben glad en plat te maken. De keratine blijft 15 minuten in het haar zitten en na die tijd wordt het haar weer gedroogd. Zodra het haar droog is wordt het haar in dunne plukjes nog verder recht gemaakt en wordt het haar nogmaals gewassen en geföhnd. Na het in model föhnen kun jij genieten van je glanzende, gezonde haar voor 5 maanden lang!

bottom of page