top of page

Je gaat trouwen, gefeliciteerd!

Wij verzorgen heel graag je bruidskapsel en natuurlijke bruidsmake-up. Met jaren ervaring op zak komen wij bij jou aan huis of op een trouwlocatie. Zo begint je dag al heerlijk ontspannen en zorgen we ervoor dat je jou speciale dag stralend kan beginnen. 

Try-out

Voor de speciale dag plannen wij een afspraak met jou, zodat we al jouw wensen kunnen bespreken en een proefkapsel en make-up maken. Zo kijken we o.a. naar je eigen stijl, vorm van je gezicht, je trouwjurk en naar de kleuren van het bruidsboeket. Ook kunnen we de huid van te voren goed bekijken en eventueel behandelen met één van de verzorgende beautybehandelingen plus epileren van overtollige haartjes in het gezicht. Na deze Try-out noteren we alles, zodat wij op de trouwdag precies weten welke producten wij nodig hebben.

Op de trouwdag

Op de gewenste tijd zijn wij aanwezig op de gewenste locatie of bij ons in de salon. We beginnen met je bruidskapsel en make-up. Wij werken met de producten van Goldwell, Kerasilk en met de make-up van Baims. 

Natuurlijk kunnen wij ook de moeder van de bruid, bruidsmeisjes en andere bruidsgasten voorzien van een feestelijk kapsel en make-up. Ook kan de bruidegom er wat beter uitzien met een vleugje concealer, poeder en bronzing.

Boeken?

Mail: kapsalon.hoksbergen@gmail.com of bel of stuur een Whatsapp berichtje naar 0317414303

Hier een aantal foto's van ons werk:

bottom of page