top of page

Beauty

Heerlijk tot rust komen

Epileren met draad

Met deze techniek worden de haartjes (inclusief de donshaartjes) grondig verwijderd op een huidvriendelijke manier. De draad pakt de haartjes stevig vast en trekt ze vanuit de haarwortel, waardoor een langdurig resultaat wordt bereikt.

Massages

Kom helemaal tot rust tijdens een massage van Shilan. Zij is gespecialiseerd in rug, schouder en nekmassage. Met speciale holistische massagetechnieken en bijpassende etherische oliën worden pijnlijke en stijve spieren weer los gemasseerd. Deze massage is heel ontspannend voor lichaam. Ook wanneer je geen klachten hebt.

Beautybehandelingen

De basis van onze gezichtsbehandelingen bestaan uit aandacht. Aandacht voor jouw geest en aandacht voor jouw huid. Tijdens onze gezichtsbehandelingen wordt je huid intensief, maar zacht gereinigd met natuurlijke producten van Lakshmi of SPA. Bij een gezichtsritueel beginnen we altijd met het epileren van het hele gezicht en wenkbrauwen. Daarna lopen wij de oneffenheden, verstopte poriën en milia/gerstekorrels na. Deze aandacht zal als basis in elke gezichtsbehandeling te ervaren zijn.

De massages, maskers en extra ontspanningsmomenten worden afgestemd op de keuze die jij maakt en die wij op dat moment nodig vinden.

Biopulse behandeling

Biopulse therapie is een intensieve, huidherstellende behandeling op basis van biochemie op het snijvlak van scheikunde en biologie. Het is 100% natuurlijk en ontworpen om snel, gezond en natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed en sterk enzymatische werking en lymfedryainage. Biopulse therapie wordt ook wel een mini face lift genoemd, omdat de verslapte huid en spieren intensief verstevigd en verstrakt worden.

Dit is een behandeling waarbij de wimpers worden gekruld en gekleurd zodat je een natuurlijke mascara-effect krijgt voor ongeveer 5 weken lang! De behandeling is helemaal pijnloos en ontspannend.

 

Wij waarderen het als je zonder oogmake-up naar de salon komt om deze behandeling uit te voeren.

Heb je last van vermoeiende ogen, wallen, donkere kringen, fijne expressie lijntjes of is de huid verslapt? Er is een antwoord op deze problemen. Netra oogbehandeling is een ritueel waarbij synergetische en heilzame Netra Hamsa producten op deze oogproblemen werkt. De huid wordt diep gehydrateerd, helderder en de ogen gaan er weer heerlijk fris uitzien. 

 

Deze behandeling is los te boeken, maar kan je ook combineren met een heerlijke gezichtsbehandeling of met een wenkbrauwen en wimperbehandeling.

Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen in de huid aangebacht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen

Microneedling is geschikt voor de volgende huidproblemen en offenheden:

- Littekens 

- Grove poriën

- Pigmentatie

bottom of page