top of page

Hair

Altijd op zoek naar het mooiste resultaat

Mannelijke kapper aan het werk
Kapper bij Barber Shop

Knippen

Wil jij een nieuwe coupe? Laat je adviseren over wat er bij jou past. Wij houden van mooi haar maken en willen graag met je meedenken over welke coupe er het beste bij jou past. We bezoeken regelmatig trainingen en zijn daarom ook goed op de hoogte van de nieuwste trends en technieken, zodat jij weer stralend de deur uit kan gaan.

Kleuren

In onze salon maken we kapsels en kleuren op maat. Kleuren die passen bij jouw haar en bij je huidtint. We werken met verschillende soorten kleuringen van Goldwell. Het assortiment is erg groot. Zo kun je kiezen voor een creatieve kleuring, maar ook voor een natuurlijke kleur in jouw haar.

Wij helpen jou graag bij de keuze voor de juiste kleur!

Haar verven
Haar wassen

Scalp treatment

Een heerlijk ontspannende behandeling waarbij de hoofdhuid eerst wordt gescrubd om de hoofdhuid grondig te reinigen. Hierna wordt er een masker op de hoofdhuid en tegelijkertijd een bijpassende masker in de lengtes van het haar aangebracht met een rustgevende hoofdmassage. Na afloop wordt het haar weer mooi in model geföhnd.

Styling

Wil je er op je allerbest uitzien voor een feestje of gewoon om jezelf te verwennen? Bij ons is van alles mogelijk! Een klassieke Blow Dry, krullen, vlechten of opsteken. Natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden, vraag er gerust naar!

haarsalon
bottom of page