top of page
Zoeken

Scalpreiniging met Kerasilk

Bijgewerkt op: 9 sep. 2023

Regelmatig scrubben we ons gezicht, maar scrub je ook wel eens je hoofdhuid? Zoniet, dan is dit zeker iets om over na te denken! Dit maakt de hoofdhuid namelijk helemaal gezond en zorgt ervoor dat je haar er voller, dikker en gezonder uitziet.


Je hoofdhuid zit vol met talg, huidschilfers en misschien ook wel schilfers. Om dit goed te reinigen kunnen we je hoofdhuid scrubben. Dit kan je thuis doen met de PreWash van Kerasilk of heerlijk laten doen in de salon met onze producten. Een echt verwenmomentje voor je huid en haar.


Tijdens deze behandeling wordt je hoofdhuid eerst grondig gescrubd met de PreWash. Hierna wassen we je haar nog één keer met shampoo en wordt de PH-waarde van je hoofdhuid in balans gebracht met de Activating Scalp Foundation. Ondertussen krijg je een bijpassende haarmasker in de lengtes aangebracht zodat je hele haar weer een treatment krijgt. Deze wordt in gemasseerd met een ontspannende massage. Vervolgens zetten we er een warme kap op, zodat de maskers nog intensiever in je haar intrekken. Als het weer uitgespoeld is wordt er nog een serum aan je hoofdhuid gebracht en wordt je haar weer mooi in model geföhnd. Zo kun je de dag weer mooi beginnen met je stralende, gezonde haar!


Alle producten die tijdens deze behandeling gebruikt worden zijn helemaal vegan en vrij van sulfaten en microplastics.
30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page