top of page
Zoeken

10x gratis knippen omdat we 10 jaar bestaan (verlopen)

Bijgewerkt op: 26 apr.

Deze actie was alleen geldig in april 2024.


Maak jij kans op de verloting na je bezoek in maart? Op 2 maart 2024 is Shilan 10 jaar eigenaresse van Hoksbergen Hair & Beauty. De salon waar jij graag komt. En dat vieren we een hele maand lang! Lees snel verder hoe jij dit samen met ons kunt vieren

Wij willen al onze lieve klanten bedanken dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt. We willen dit feest dan ook graag met jullie vieren.


Het jarige team van Hoksbergen Hair & Beauty in Wageningen


Verwennerij

De hele maand maart is het feest in de salon en vieren we deze mijlpaal samen met onze klanten. De salon is versierd met feestelijke ballonnen en slingers, want we hebben wat te vieren. Alle klanten met een afspraak krijgen bij hun kopje koffie of thee een luxe bonbon. Ook worden er prijzen uitgedeeld deze maand.


Een heerlijk bonbon bij je knipbeurt in Wageningen


10x gratis knippen

Iedere klant die komt voor een afspraak maakt kans op een gratis knipbeurt. Voor elk jaar dat we bestaan mag 1 klant gratis geknipt worden. Je schrijft tijdens je bezoek in de maand maart je naam en telefoonnummer op en doet deze in de pot op de balie. Na je behandeling in maart kun je aangeven of je mee wilt doen aan de verloting. Op 1 april (geen grap) maken we de 10 winnaars bekend die een gratis behandeling hebben gewonnen. Zien we jou in de salon? Je mag ons bellen voor een afspraak op plan hem zelf online.


Feest bij Hoksbergen Hair&Beauty Wageningen85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page