top of page
Zoeken

Vernieuwde beautysalon met nieuwe behandelingen

Wij zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met het verbouwen van de beautysalon. We hebben de beautysalon naar beneden verhuisd en hebben we ook weer twee nieuwe behandelingen aan het assortiment toegevoegd!
Vernieuwde beautysalon

Wij hebben al 6 jaar onze beautysalon boven de kapsalon. Afgelopen 2 maanden zijn we druk bezig geweest om de beautysalon naar beneden te verplaatsen zodat de beautysalon wat meer betrokken wordt bij de kapsalon. In de beautysalon voeren wij verschillende behandelingen uit. Bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling, microneedling, massages en wimperlifting. Voor alle behandelingen kun je kijken onder het kopje beauty op onze website.


Bij een nieuwe salon, hoort natuurlijk ook nieuwe behandelingen...


Netra oogritueel

Een krachtige beautyritueel samengesteld uit producten die rijk zijn aan hyaluronzuur en actieve plantaardige ingrediënten, essentiële oliën met natuurlijke werkstoffen en vitamines die in synergie samenwerken om krachtig de oorzaak van de ontsierende oneffenheden zoals wallen of donkere kringen gaan aan te pakken. De verschillende beautyrituelen pakken de problemen rondom de oogcontour direct zichtbaar aan.

Deze behadeling is los te boeken, maar kan ook gecombineerd worden met een beautybehandeling, massage of wimper en wenkbrauwbehandeling.


Udura buikmassage

De buik wordt gezien als tweede brein. Door middel van producten wordt de bloedsomloop gestimuleerd en wordt de fysiologische activiteit van het maag-darmkanaal bevorderd. Ze bevatten essentiële oliën die buikklachten en een opgeblazen gevoel helpen te verlichten. Na de behandeling worden de klachten verminderd en is er na 1 behandeling al een ontspannen buikgevoel voelbaar. Na een aantal behandelingen wordt je buik steviger en gladder.
31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page