top of page
Zoeken

Last van droge lippen?

Bijgewerkt op: 12 jan.

Het is koud buiten. Met dit weer heb jij zeker ook weer last van droge, schrale lippen? Zo los je droge lippen op. Want met deze "Love my Lips kit" zijn droge lippen verleden tijd.


Door de wisseling van de seizoenen, het koude winterweer en de droge winterlucht drogen de lippen vaak uit. Daardoor ontstaat een ongelijkmatig effect op je lippen. Koude temperaturen, lage luchtvochtigheid, snijdende wind en ook droge verwarmingslucht kunnen effect hebben op jouw lippen. Ze drogen hierdoor uit. Ook stress is een oorzaak voor kapotte lippen.


Als een lippenbalsem het uiterlijk van je lippen niet kan oplossen, kan een lippenscrub dat wel.


Wanneer je huid goed doorbloedt zullen je lippen een roze tot rode kleur hebben. Zijn je lippen erg bleek, dan kan dat wijzen op een slechtere doorbloeding en zijn je lippen niet optimaal.In onze salon in het centrum van Wageningen verkopen wij de "Love my Lips" kit. Hierin zit een regenererende suikerscrub samen met een transparante volumebalsem/ plumping gloss. Dat geeft jouw lippen enkele minuten na het aanbrengen volume door de goede doorbloeding. Je lippen krijgen weer een natuurlijke glow!Wil je de aanschaf van Love My Lips combineren met een behandeling? Maak dan op hoksbergenhnb.mijnsalon.nl online een afspraak voor een beautybehandeling of een knipbeurt.38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page