top of page
Zoeken

Nieuw! Vegan keratinebehandeling

Bijgewerkt op: 25 okt. 2023

Heb jij last van pluizig, onhandelbaar haar? Wij zijn ook gespecialiseerd in keratinebehandelingen. Met deze behandeling wordt jouw haar langdurig pluisvrij en kun jij jouw haar weer goed in model brengen.


Keratine is een bouwstof die altijd in het haar aanwezig is, maar hoe minder er in het haar zit, hoe zwakker. Heb je last van pluizig of weerbarstig haar, dan heb je dus te weinig keratine in je haar. Om dit op te lossen voegen we extra keratine aan jouw haar toe.


Bij deze behandeling wordt je haar eerst gewassen met de shampoo van Kerasilk. Nadat je haar gedroogd is, verdelen we de keratine op elk haartje om de haarschubben glad en plat te maken. De keratine blijft 15 minuten in het haar zitten en na die tijd wordt het haar weer gedroogd. Zodra het haar droog is wordt het haar in dunne plukjes nog verder recht gemaakt en wordt het haar nogmaals gewassen en geföhnd. Na het in model föhnen kun jij genieten van je glanzende, gezonde haar voor 5 maanden lang!


Voor het beste resultaat adviseren wij u om ook de bijpassende shampoo en conditioner van Kerasilk te gebruiken. Zodat jij het langst van de keratinebehandeling kan genieten.


Voor het maken van deze afspraak kunt u bellen naar de salon
73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page